Skara

Har precis duschat och gjort mig iordning efter en minst sagt, lång dag, haha. Först så var det ju upp tidigt till jobbet där jag bl.a fick rida mitt nya projekt, Penny, en ny, bångstyrig ridskolehäst.
Efter jobbet så fick jag snabbt göra iordning Jasmine och lasta henne för att sedan bege oss mot Skara och min före detta tränare där Jasmine ska spendera de närmaste två dagarna. Så två timmar i bil dit upp och två timmar i bil hem. Snart somnar jag nog sittandes framför datan!

Under de här dagarna så kommer Sofia att behandla henne med Biolight, infrarött ljus som förebygger och påskyndar läkning av skador, ger snabbare läkning av sår och inflammationer, samt förbereder musklerna för arbete och ger effektivare återhämtning. Eftersom jag har märkt att hon inte är helt okej så tänkte vi ge detta ett försök och se om det ger någon effekt.
 
Sofia börjde behandla Jasmine redan när vi var där. Det märtes först ingenting på henne. Men allt eftersom så märkte man att hon började slappna av genom att hon slickade sig om munnen samt nästan gäspade käkarna ur led, haha. Ska bli spännande att se hur hon är när jag kommer tillbaka på torsdag.
 

Pictures


hannasjoman.blogg.se

Eftersom Hanna så snällt frågade om hon fick låna mina bilder till att göra lite header exempel så får jag väl göra lite reklam för det också.

För att få en design av grymma Hanna så är detta prislistan:

Header - 30kr
Hon gör en header som passar in på din blogg enligt dina önskemål.
 
Hel design - 50-70kr
Hon gör en header och kodar din blogg enligt dina önskemål, lägger till ramar, rubriker i menyn, bildlänkar osv.
 

Planerat? I knew it

Jag gissar att det inte bara är jag som färsöker få fram öronen på min häst när hon ska fotas? Nedersta bilden var ju dock lite rolig, haha. Jag och mamma (mest jag) har suttit och skrattat som tusan åt den. Skitponny, visste att hon bara ville jävlas med mig ;)
 
Ignorera mitt fula face är ni gulliga, haha, här brer vi på

I've survived..

..let's see if I'm alive tomorrow. Första dagen på jobbet och jag överlevde, haha. Har ju en så kallad praktikplats uppe på ridklubben i tre veckor som jag fick genom kommunen, med 40kr/h. (eheh) Imorgon börjar det "på riktigt" eftersom ridlägrena börjar då. Jag kommer nog få hjälpa till med allt på en och samma gång.  
 
Dock så fick jag erbjudande att rida en ny ridskoleponny idag, under tiden jag jobbar. Hon har tydligen haft lite hyss för sig det senaste. Kan ju kolla om jag kan be någon fota när jag ska rida henne imorgon.
 

Design uppe

Nu är den nya designen uppe Jag är rätt nöjd ändå, vad tycker ni? Blev lite senare än jag hade tänkt mig det här, haha. Nu måste jag i vilket fall sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Jag börjar mitt tre veckor långa sommarjobb imorgon. Jag ska jobba uppe på ridklubben och hjälpa till på ridlägren som kommer att hållas.
 
Godnatt, släng nu in en kommentar om den nya designen!
 

New design on way

Hejsan!
 
Idag skulle vart dagen då jag skulle börja blogga "på riktigt" med riktigt uppdatering och så. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med den saken, haha. Jag har däremot suttit och pillat med en design hela dagen. Jag började på den i förrgår men blev inte alls nöjd eftersom jag bara hade en massa gamla bilder. Så idag under min photoshoot med mamma så passade vi på att ta lite nya bilder som jag kanske kunde använda. Blev en massa fina, så ni kommer få inlägg med bildbomber i flera dagar, haha.
 
Här är en tjuvtitt på den. Den kommer att komma in senare i kväll/natt eller imorgon. Dock kommer jag nog fixa lite i den när jag satt in den också eftersom jag inte är 100% nöjd än (är 95% nöjd, haha). När jag skulle ta bort några koder i kodmallen så började det strula och kom tillbaka hela tiden. Suck, kan säga att jag är riktigt trött på blogg.se.
 

Dagens outfit

Eftersom jag lyckades dra med mamma ut och fota idag så kan jag lika gärna köra på en dagens outfit också, super!
 
 
Jag:
 
Hjälm - Charles owen
Piké - John Whitaker
Ridbyxor - John Whitaker
Stövlar - Cavallo Junior
Handskar - Roeckl
 
Jasmine:
 
Schabrak - John Whitaker
Lindor - Jump Tec
Paddar - Mias RS

Rätt svar

Den som gissade rätt först var Lisa som gissade på schabraket och lindorna som jag köpte bagagnat här om dagen.
 

Gissa vad som finns i paketet

Har ni egentligen tänkt på hur löjligt det är att lägga ut sånna här "gissa paketet" eftersom de flesta som läser bloggen regelbundet egentligen borde veta vad som ligger i? I vilket fall så kör jag på det vanliga. Den som gissar rätt först får en länk!
 

Stranden

Gårdagen spenderades på stranden tillsammans med familjen och Jossan. Jag låg och stekte i solen i princip hela dagen och brännan bröjar ta sig nu. Mina neonfärgade shorts och en magtröja + min bruna mage, mums ♥
Hade tänkt åka till stranden idag också, dock är det lite kyligare idag, men det funkar ändå.

 
Åh, herregud vad trött jag blir, detta inlägget skulle publicerats imorse vid 10-tiden, hoppas ni överlevde ändå!

Grönt är skönt

Har precis köpt mig ett par nya lindor och ett nytt schabrak. Hittade det begagnat på en blogg för en stuntsumma och tyckte det såg ut som om lindorna matchar mitt gröna Mias schabrak. Dessutom får jag ju ett till schabrak på köpet som lindorna matchar till om de inte matchar till mitt. Förhoppningsvis kommer paketet nu inom några dagar.

Som ni ser så matchar ju inte lindorna med schabraket ett dugg. Jag köpte det som ett paket på Göteborg horse show, borde inte produkterna matcha varandra då?


Stall- och miljöombyte

Har sedan en lång tid tillbaka vart himla onöjd med stallet jag står i. Varken jag eller Jasmine trivs särskilt bra där. Så igår sa vi äntligen upp platsen vi har i stallet, så nu har vi två månaders uppsägningstid. Just nu har jag tre stall att välja mellan och flytta till, haha, det är svårt det här.
Alla stallen är bra på olika sätt. I ena stallet finns det mycket människor i min ålder, dock är det ganska långt dit och mycket att göra på helgerna. Det andra stället är närmare, urmysigt och man behöver inte göra mycket alls. Alla ut- och insläpp ingår, även fodringar. Däremot så finns det inga i min ålder i stallet, dock finns det i stallen omkring.

Det finns även lite andra faktorer som spelar in så som ridbanor, ridhus, mm. Superfint på ena stället och 7 min skrittid på andra stället (bra framskrittning dock, då det är asfaltsväg). Fast jag ha nog redan bestämt mig för vilket stall jag ska flytta till ändå..
 

Köp i Falsterbo

Varenda gång precis efter att jag laddat över bilderna till datan och börjat redigar så kommer jag på mig själv att jag kanske skulle fotat allting på en och samma bild och inte minst 1 bild på varje produkt, haha. Kan gissa att det blir lite tråkigt för er med så mycket bilder? Woups, får se till att komma ihåg till nästa gång.
 
Kan säga att JW pikén är det absolut bästa jag köpt på år och dagar! Den är både snygg och skön att ha på sig. Dock så är den inte av "andas mterial".

Kamera, skitsnack och trasig häst

Har vart och tittat på minst 20 kameror känns det som, ändå så hittde jag inte rätt förrän när jag var och tittade på en igår. Jag och mamma var och tittade på en Nikon D80 som jag också köpte nästan med en gång. Jag blev så himla fäst vid kameran, det känns som om detta kommer bli superbra. Nu kanske jag kan få igång bloggen igen också.
 
Förutom att bara köpa kamera igår, så var jag och hälsade på min gamla tränre i Skara. Jag har inte träffat henne sedan i Oktober, sist gång jag tränade för henne. Vi kom dit vid 14.00 och åkte inte hem förrän 18.30, haha. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord verkligen, allt från skitsnack till lite mer serious stuff som stallplats och travhästar, haha. Hon fick även se en film från när jag tränade i måndags och kom fram till att Jasmie inte ser helt okej ut. Hon tyckte att hon såg ojämn ut. (vilket hon är, hon trycker ut höger bog och hamnar efter med vänster bak) Hon tyckte även att det var konstigt att hon inte satte under sig eftersom det var det som var hennes starka sida innan skadan. Så nästa vecka ska vi köra upp Jasmine till henne så att hon får vara där i tre dagar så ska Sofia behanda henne med Biolight och även prova att rida henne själv och be en annan kolla från marken. Blir tokig, kan jag inte bara ha lite flyt någon gång?
 
Gosade även med hennes 6 veckor gamla kattungar som bara slocknade på mattan eter att de hade busat runt en stund. Helt galet söta. Hade jag inte haft en super allergisk lillebror hade jag helt klart tagit med en (eller båda) hem.
 
Lilla Tiger och Prickan

Åsikter

Folk säger ju alltid att man ska vara sig själv i alla lägen och stå för vad man säger och tycker. Men ibland så förstår jag mig verkligen inte på vissa människor som börar tjafsa emot mina åsikter på min egna blogg.
 
Man skaffar ju blogg för att uttrycka sina åsikter, skriva om sitt liv och dela med sig av vad man tycker för andra människor. Men sedan när det kommer folk och kommenterar att man ska vara försiktig om vad man säger om utrustning då börjar jag undra. "Säg inte så, det finns andra som tycker att det är snyggt". Klart som tusan att det finns andra som tycker det är snyggt, men kan de inte stå för vad de tycker bara för att jag sa att jag inte tyckte att det var snyggt? Ska jag, bara för att det finns andra som tycker det är snyggt, inte säga att jag tycker det är fult, ska jag då ljuga istället och säga: "Gud vilka snygga saker,  jag ska lägga ner alla mina pengar på saker från det märket"?! Det är inte skam att säga vad man tycker om utrustning, det är skamligt att skriva vad man tycker om människor. I vilket fall, det jag ville komma till var att var och en har ju rätt att bestämma vad man tycker är snyggt eller inte, jag valde att säga att det var fult för att det är det jag tycker. Sedan om någon annan tycker att det är snyggt ska ska ju inte denne ändra åsikt bara för att jag tycker att det är fult. Jag hoppas de flesta har mer skinn på näsan än att man bara går efter sånt som andra tycker är snyggt, då är det inte en egen, personlig stil.
 
Ledsen för ett litet virrigt inlägg, jag är inte speciellt bra på att uttycka mig i text. Men har fått mycket kommentarer om just mina åsikter på senaste och fick även det på min gamla blogg, så då passade jag på att ta upp det :)
 

Old

För tre veckor sedan var jag hos Anna och tränade, det gick hur bra som helst, jag är verkligen supernöjd med henne. Jag kommer dock inte ihåg vad vi gjorde riktgt, men efteråt var jag i alla fall supernöjd.
 
I vilket fall så diggade hon min outfit, det är det många som gör vill jag lova, har fått så sjukt mycket komplimanger för den. Schabraket är från HV Polo, lindorna från Jump tec och pikén är av märket Gersemi. Jag lovade henne min favorit outfit nästa gång, kan ni gissa vilken? ;)

Första skänkelvikningen vi gjort sedan i November tror jag

Kamera

Idag är jag på riktigt bra humör! Jag ska nämlign åka och titta på en kamera, gud vad jag längtar efter att fota. Eftersom jag sålde min kamera innan Falsterbo så fick jag ju sitta på läktaren helt handikappad och bara... titta! Fast jag fick ju en chans att se hela ritterna för en gångs skull. I vilket fall så kommer jag och mamsen att åka mot Trollhättan strax efter 11.00. Vl där å ska jag prov kean ordentligt, även med mitt egna objektiv på hade jag tänkt. Är den okej så tror jag att jag köper den med en gång. Just det ja, det är en D80 jag ska kolla på. En gammal kompis hade en sådan för några år sedan som jag fick prova och då tyckte jag att den var bra i alla fall, hoppas det är samma nu.
 

John Whitaker

Ville bara berätta att jag har sålt min kamera som är ivägskickad och allt. Har ingen kamera med mig hit förutom min kära mobilkamera, så jag kommer inte kunna ta riktiga bilder på mina saker förrän jag kommit hem och köpt en ny. Ni får väl leva med denna bilden så länge, det är bara en bråkdel av vad jag köpt! ;)


Hallå där

Jag vil bata ge er en liten hälsning här nerifrån Skåne. Jag har haft några underbara dagar i Falsterbo och shoppat en massa fina saker och bränt pengar. ;)

Paketerat och klart

Idag så packade jag ner kameran samt det långa Tokina objektivet i förpackningen som det ska skickas i. Sista gången jag ser min babykamera, på mådag eller tisdag så kommer den att skickas uppåt i landet. Kommer kännas skumt att inte äga någon "riktig" kamera på några timmar, det enda jag har nu är mammas superkassa kompaktkamera. Men jag hoppas på att hitta en D60 på vägen ner till Skåne för ett överkomligt pris.
 

Perfect match

Ni som har följt mig länge och håller koll, vet säkert hur länge jag har letat efter en piké som matchar min brun/creme outfit från BR. Det var ju faktiskt därför jag från början beställde Dressyrmupparnas piké, i förhoppning att det skulle vara i samma nyans. För en gångs skull så hade jag tur och det var exakt samma färg på pikén och schabraket. Weho, jag längtar tills jag får använda outfiten!
 
 

Dagens fråga

Varför klickar just du dig in på min blogg? Vad är det som gör så att du tar dig tiden att läsa mina inlägg?

Ska jag vara ärlig så kan jag inte själv förstå varför såpass många läser min blogg ändå. Själv så tycker jag att den är otroligt tråkig, haha. Det var i början när jag skapade bloggen som jag tyckte att den var bra, den var bra i 3-4 veckor kanske, sedan så tappade den gnistan. Det är samma nu, varken bloggen eller jag har någon gnista.
 

Falsterbo

Precis som de senaste tre åren så ska jag även i år åka till Falsterbo horse show. Dock ska vi inte bo på Falsterbos camping detta året eftersom vi de tidigare året vart så otoligt missnöjda med dem. Sjäva campingen var urusel och till ett skyhögt pris! Nu så ska vi bo på en urfin camping i Trelleborg som ligger precis bredvid den fina stranden jag pratade om.
 
Falsterbo är enligt mig helt klart den bästa händelsen på hela året, bättre än julafton! Man får chansen att träffa vänner som man kanske inte träffar så ofta, man kan dessutom se på framridningen både till dressyren och hoppningen, alltid spännande! Men bäst av allt är att man kan shoppa loss! Och sedan såklart ponnyküren!
Ska du till Falsterbo iår?
 
Bilder från förra året

Busy

Jag, liksom många andra, har suttit hela morgonen i kö på ticnet och försökt få tag i biljetter till Justin Biebers konsert som hålls i April 2013. Tyvärr lyckades jag inte få tag i biljetter till konserten, men just nu står jag i kö till biljetter till hans extra konsert som kommer att hållas dagen efter hans vanliga konsert. Jag har dock hört att biljetterna till den andra konserten redan är slut, ska dock prova ändå eftersom de andra i så fall skulle tagit slut på 10 min.
 
Ni kan ju säga till om ni vet någon som säljer/kan fixa 2 billiga biljetter, då är jag och min kompis super intresserade!
 
Kaos @ Ticnet

Correct answer

Rätt svar på vad som fanns i paketet var DM kollektionen och först att gissa rätt var Erica vars blogg du httar HÄR!
 
Bilderna gör absolut inte produkterna rättvisa, sjukt snygga i verkligheten.

As a true blogger...

Idag kom det ett paket som jag fick hämta ut nere på Konsum. Fick visa leg och allt, haha, nu känner jag mig allt gammal! Självlart var det första jag gjorde när jag kom hem att ta kort på paketet, precis som alla bloggare gör.

Den som gissar rätt vad som ligger i paketet får en länk.
 
Detta var en lätt en ;)

Bilder från My #2

Bilder från i lördags när My var och fotade oss i paddocken. Som jag sagt så var det ganska mörkt ute och regnade, därav bilderna. My gjorde ett bra jobb!
 
Charmiga som få, vill jag lova!

Sommar

Jag har legat och solat hela förmiddagen, hur härligt som helst. Jag börjar äntligen få lite färg också. Jag ska ner till Skåne nästa vecka, om det är fint väder kommer jag att ligga och steka på stranden några dagar, då snackar vi kritvit, superlång sandstrand med hav utan stopp! Det blir jag, solen, sololja och musik som kommer dejta varandra om det blir fint väder. Jag längtar!
Hovslagaren skulle vart och skott Jasmine i förmiddags, men han var tydligen på semester, så det får bli nästa vecka när han kommer hem istället. Han hade glömt att meddela oss så vi åkte ju upp till stallet och gjorde iordning Jasmine och allt, men det kom ingen hovsagare.
 

Nikon D90 tillsalu

 
Hade tänkt sälja min systemkamera, Nikon D90, ni har informationen här ovan, men jag kan berätta att om det är någon som är intresserad så kan jag tänka mig att sälja kamerahuset samt mitt långa objektiv (Tamron 80-400mm) för 5000:-. Den finns Ljungskile eller kan hämtas i Skåne under Falsterbo veckan.
Maila eller kommentera inlägget om du är intresserad. Endast seriösa, tack!

DM collection

För några dagar sedan så passade jag på att beställa hem hela Dressyrmupparnas kollektion i färgen brunt eftersom det är 60% på den nu. Hade inte tänkt att beställa något av det först eftersom jag fakiskt inte gillade något av det över huvudtaget ibörjan. Men sedan när jag skulle beställa pikén till min brun/creme outfit från BR så tänkte jag att jag lika gärna kunde köpa alltihop eftersom det var såpass billigt! Nu tycker jag att allting ser skitsnyggt ut och förväntar mig riktigt fina saker när de landar i min brevlåda. Min åsikt är som en femörig, den kan vända på en sekund!
 
Källa

Klockan är ju bara 10.30

..och jag har redan vart uppe i stallet! Satte klockan på 06.50 imorse och gick upp och kollade på MTV's top 7 at 7. Så när klockan var 07.40 så var jag uppe i stallet. Jag red galoppintervaller på en grusväg med henne för att få upp kondisen, men även ryggmusklerna. Hon fick jobba en hel del, men för att inte ta ut henne helt så slutade jag när jag kände att hon bara ville springa fortare och blev stark. Tillbaka i stallet så svampade jag av henne med kallt vatten där hon blivit svettig, haha, sötnos, hon somnade nästan där hon stod ♥


Danny

I söndags när jag var på Husebacken så fick jag prova att rida Mys sommarhäst Danny. Tyvärr blev jag utskrattad av mina så kallade vänner eftersom jag tydligen såg lite liten ut på honom.. Han är en maxad D-ponny, 148 cm.
Han trav var rikigt härlig och luftig, tyvärr hade han tendensen att krulla ihop sig och släppa tyglarna helt. En pigg herre. Dessutom var paddocken lite för liten för honom, haha. Snygg var han i alla fall!
 

Kingsland summer

 
Kollade in Kingslands nya sommar kollektion och jag kan inte säga att det var mycket att hurra för. Det var en hoodie som jag fastnade för, men restan kan man ju bara slänga i soptunnan. Jag menar, sjögräsgröna och randiga pikéer? Kavajera ska vi inte ens prata om, pösiga saker i olika färger! Vilka tror de kommer att köpa dessa sakerna? Nog sticker de ut, men kanske inte på det sättet som de flesta skulle uppskatta ;)
Du kan se hela kollektionen HÄR
 
Nästan, bara nästan så att jag skäms, haha, tur att den är snygg!

Trött på blogg.se

Jag är så otroligt less och pissed off på blogg.se just nu! Är det inte kossor som dyker upp lite här och var så är det statsik om fastar. Min statistik har suttit fast i över 5 timmar på ett och samma antal unika besökare samt sidvisningar. Jo, visst, blogg.se är under uppbygnad osvosv, men jag har pratat med några andra och de har inte alls sama problem. Har detta hänt någon av er?
 

Kon på blogg.se

Jag antar att ni alla har stött på den här filuren minst en gång under "nya blogg.se tiden"? Jag har stött på honom ett X antal gånger nu. Söt men irriterande!

Mysig barbackatur upp till sjön

Blev något av en blanding mellan en mysdag och uteritt idag. Borstade henne först helt ren eftersom hon var väldigt skitig. Hon gick nämligen utan täcke inatt och hon har tydligen haft lite kul och rullat sig där det vart som lerigast, skitponny ♥ Stod och myste lite innan jag slängde på benkydd och träns och började skritta uppåt mot sjön. Väl där så var Jasmine duktig och doppade hovarna. Stod och gosade lite med henne en stund innan jag släppte ut henne i hagen igen, gosponny, hon vart på rikigt goshumör idag!
 

Ridpass @ snyggaste outfiten

Fick äntligen bilderna som My tog på mig när hon var här och fotade mig i Lördags. Tyvärr var inte vädret på våran sida, det regnade och var ganska mörkt överlag, så bilderna blev ju tyvärr därefter, men jag tycker att My lyckades väldigt bra med dem trots svårigheterna.
 

Snart påväg

Ska snart sätta mig på moppen och brumma iväg bort till stallet för att pyssla om min prinsessa litegrann. Blir antingen uteritt, tömkörning eller vilodag. Har inte riktigt bestämt mig ännu, jag har inte tömkört på, jag vet inte hur länge. Jättehärligt har det varit eftersom jag hatar tömkörning, värsta som finns!
 

Lördagens outfit

 
Jag:
Hjälm - Charles owen
Piké - Joules polo
Ridyxor - John Whitaker
Handskar - Roeckl
Stövlar - Mountain horse
 
Jasmine:
Schabrak - John Whitaker
Lindor - Hööks
Paddar - Mias RS

Diss

Att rida dressyr i en hoppsadel, haha. Eller att göra något annat än att hoppa i en hoppsadel är fruktansvärt om man frågar mig. Jag hatar hoppsadlarna, den enda gång jag faktiskt tycker om dem är när jag hoppar, vilket tyvärr sker alltför sällan. Men jag kan inte rida ut i en och det absolut värsta är att ens försöka rida dressyr i en. Den enda hoppsadel som jag tyckte var helt ok att rida dressyr i var Jossans gamla bruna sadel.
 

Utvärdering, Fantasias ridpass

Började med att rida Fantasia idag efter att Jossan hade värmt upp henne en stund i paddocken. Jag började med att jobba henne i skritten, mycket att ha henne framme för skänkeln då det är det som hon brukar släppa senare när man börjar trava henne. Gjorde lite olika bågar för att få loss henne i sidorna. Sedan när jag tyckte att hon började slappna av och lossa i skritten började jag trava lite smått med mycket övergångar till skritt och tempoväxlingar i traven. Även där gjorde jag mycket bågar och jobbade henne även flitigt på volten. I vänstervarvet ville hon gärna släppa yttertygeln och bli stark i innertygeln, så det jobbade jag också mycket med genom att ställa och böja henne så att hon tillslut vande sig vid att jag höll i yttertygeln istället.
 
Jag galopperade henne ingenting eftersom det började kännas i armarna att hon var stark! I slutet orkade jag knappt hålla kvar henne i formen eftersom jag var tvungen att driva men inte orkade fånga upp, haha. Klen jag blivt när jag bara mesridit det senaste.
 
Det kändes riktigt bra när jag red henne idag. Jag fick igenom det jag ville; att få henne hyffsat mjuk och följsam och på bakbenen, det som hon brukar svårt för vill säga. Hon var duktig och jag tyckte att Jossan hade gjort ett bra jobb med att hålla henne mjuk i sidorna efterom jag fick igång henne mycket snabbare än vad jag brukar få. Jag vill även påpeka att Fantasia gick på novabettet idag, oftast det som jag brukar ha svårast med att jobba henne med. Duktig häst och nöjd ryttare och ägare (hoppas jag, haha)!
 

John Whitaker

Jag vet inte om det är så många av er som vet att jag är helt in love i alla John Whitaker saker? I vilket fall så är det alltid de sakerna jag tittar först på, på Göteborg horseshow, Falsterbo, mm. Så ni kanske förstoår att mitt hjärta tog ett dubbelhopp när jag såg den här pikén?
 
Den är helt otroligt snygg, jag skulle kunna döda för att ha en sådan i min ägo. Denna ska införskaffas under Falsterbo veckan! Något som ni skulle kunna tänka er att köpa?

Husebacken

Godmorgon på er! Vaknade för någon timma sedan av att det mullrade och spöregnade ute, inte det roligaste uppvaknandet kanske. Just nu spöregnar det ute, hoppas det går över eftersom jag ska till Husebacken och rida dressyr på Fantasia och Boppan senare och dessutom ta en tur ute i skogen på min egna polle.

Jag brukar komma till Husebacken någon gång iband och köra en genomkörare i dressyr på båda pollarna. Jag är ju "dressyrfjollan", haha. Dock var det ett tag sedan nu. Boppan har jag inte suttit på sedan i augusti förra året och Fantasia har jag nog inte suttit på sedan i oktober, tiden går fort.

Detta bestämde jag och My igår när hon var fotade mig också passade jag på att fråga Jossan om jag skulle rida igenom Fantasia samtidigt. Förutom att bara komma och rida Boppan så erbjöd My mig att tävla Boppan i dressyr om jag hittade någon lokal tävling inom en överskådlig framtid. Snacka om att jag blev glad?! Jag vet inte, men på något sätt har jag alltid en eller annan ponny att tävla om jag inte kan tävla min egna, haha. ;)
 
Detta är Boppan:
 
Fantasia:
 
 
 
Om det inte regnar för mycket så kommer det nog bilder och kanske en filmsnutt?


UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.



bloglovin
RSS 2.0