Equiline ♥

En jacka som jag gillar, och näst intill avgudar är de gamla bomber vårjackorna från Equiline. De är jättesnygga, de sticker ut på ett diskret och superbra sätt med den stora texten på armen. Verkligen min stil!

Konstigt nog så fanns det knappt några bilder på jackan ute på internet. Den enda bilden som jag hittade var en pytteliten bild tagen i en affär tror jag. (därav kvaitén på bilden som ni förstår) De säljs tyvärr inte i butiker längre, men det dyker titt som tätt upp begagnade jackor på hastnet i både brunt, blått och rött. Så fort jag får lite extra pengar över som jag inte vet vad jag spendera dem på så vet i att jackan är det första jag kommer att köpa. En blå eller röd ska det bli isåfall!


Kommentarer
Postat av: PATRICIA

snygg :)

2012-03-15 @ 07:39:53
URL: http://ponnynceline.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag har ett Equiline ländtäcke, älskar det också :)

2012-03-15 @ 15:25:31
URL: http://jonssonl.blogg.se/
Postat av: isabelle

Min kompis har en sån jacka som är grå med rosa text, ganska snygg faktiskt ;)

2012-03-15 @ 15:55:49
URL: http://dressyrisabelle.blogg.se/
Postat av: Sara Carlsson

Jag har ju en brun annars om du inte måste ha en blå eller röd! :)

2012-03-17 @ 00:04:38
URL: http://carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0