Super dag!!

Jag har känt att jag har haft en svacka ett tag nu, både med hästen, här med bloggen och skolan. Jag har inte riktigt orkat göra någonting faktiskt. Har försökt plugga så mycket det bra går, men jag kan verkligen inte, vad är meningen?! Dock lyckas jag ju ändå ligga på stadiga och bra betyg, haha!?

Med Jasmine har allting vart superjobbigt ett tag nu. Jag har märkt av det framför allt när jag har tömkört, men även när jag har ridit att allt i höger varvet (skadade) har vart skit! Hon har inte velat ställa eller böja sig i högervarvet, detta mest i tömkörningen. Sedan så när jag rider så har hon knappt velat galoppera. Hon har känts lite så som hon kändes innan vi hittade skadan.

Men så idag så var allt bara som en dans på rosor. Jag tömkörde henne och det gick bajamaja bra! Alltså SÅHÄR bra! Hon var superlösgjord och allt var bra perfekt. Hon ställde sig recis när jag bad henne att göra det. Underbar känsla. Detta gav mig verkligen lite ljus i mörkret ♥


Kommentarer
Postat av: SHUNi- Hästblogg

Tjo! Kolla gärna in hästblogg, massor med uppdatering! Skulle bli superglad om du gick in och kommenterade :) sry om du ej gillar reklam! <3

2012-03-23 @ 15:34:49
URL: http://shuni.blogg.se/
Postat av: Fanny & Filippa - Hästblogg

Hej!



Har en tävling på vår blogg (Veckans ekipage)

Skulle vara kul om du var med!

Länk till inlägget http://syrrornaenstrom.blogg.se/2012/march/veckans-ekipage-1.html#comment



Kram//Syrrornaenstrom.blogg.se

2012-03-23 @ 18:44:05
URL: http://syrrornaenstrom.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Söt bild!!



Bloglovinbyte? :-D

2012-03-23 @ 20:17:36
URL: http://horseelight.blogg.se/
Postat av: Emeli

Snacka om att man som ryttare verkligen lär sig leva på de där små ögonblicken som vi jobbar så hårt för att nå!

Skönt att höra att det börjar gå bättre i alla fall :)

2012-03-23 @ 23:48:47
URL: http://tillhast.wordpress.com
Postat av: Jenny

Kul att det går bra,:)



En liten fråga.. gör du designers? tacksam för ett svar!:)

2012-03-24 @ 12:05:36
URL: http://jedressage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.



bloglovin
RSS 2.0