Bloggskadad?

Hej!

Ursäkta att jag inte bloggade igår. Var trött efter jobbet, inget att blogga om (Det var kanske inte helt sant förresten..) och helt enkelt ingen lust att kräva fram något halvdant inlägg.

Hur som helst så fick Jasmine sin vilodag igår som hon gjort sig väl förtjänt av efter tre dagars hårda ridpass. I söndags var vi ju hos Anna, dagen efter red jag i paddocken med bommar och i tisdags red jag ut och galopperade en hel del.

Så igår så fick hon som sagt vila. Jag masserade hennes knutor på vänster fram och höger bak nogrannt med liniment. Hade även tänkt att jag skulle klippa hennes man eftersom den är nästan dubbelt så lång som den ska vara nu, haha. Men eftersom det blev så sent i stallet så hann det bli skymning ute, så då skulle jag ju inte kunna ta före- och efter bilder åt er, haha. Bloggskadad?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0