Bubblare bland alla kategorierTitta vilken fin överraskning jag fick mig när jag tittade in på min Bloglovin för en liten stund sedan. Att komma som dagens bubblare bland alla kategorier var inte så dumt, haha. Det är inte varje dag man får stå i jämnhöjd med Tyra Sjöstedt och Desiree Nilsson.

Riktigt roligt att ni gillar bloggen, jag har fått en massa fina kommentarer redan och det bugar jag och bockar för, hoppas ni stannar här på bloggen!


Kommentarer
Postat av: dominika

följer du din egen blogg? för det står ju "följer bloggen" vi din blogg's namn xD

2011-12-29 @ 12:07:07
URL: http://domiw.devote.se
Postat av: Anonym

Klart man följer sin egen blogg, så att man ser hur inläggen blir och att de kommer upp rätt på bloglovin :D

2011-12-29 @ 13:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0