30/6

Har precis kommit hem ifrån stallet och gjort mig iordning eftersom familjen ska äta middag hos några kompisar.

I vilket fall så blev det lite ändrade planer idag. Jossan kunde inte komma så det var bara My som kom och fotade, Jossan kommer att fota mig nästa helg istället. Det gick i alla fall jättebra när jag red idag och My klickade nog några fina bilder tror jag. Vädret var inte på våran sida i alla fall, det började regna så vi sprang bort under taket till cafét där Jasmine såg sin egen spegelbild och började gnägga till sig själv, haha. Hon är inte alls brunstig, nejnej! En utvärdering av ridpasset kommer senare!
 
Bilderna som My tog kommer så fort hon har skickat dem. Nu måste jag dra, vi ses senare!
 
Gammal bild

Dagens planer

Dagens planer ser ut som följande att jag kommer att bli fotograferad utav två av mina vänner som kommer att fota mig när jag rider. Det kommer att ske på en äng som finns i närheten av stallet om jag förstått det rätt. Jag hade tänkt att använda de nya bilderna till att göra en ny header och design, visst låter det bra? Jag vill verkligen få en nystart på bloggen, börja om från början och vinna tillbaka mina tappade läsare igen.
 
Dock är dagens I-land problem vilken outfit vi ska ha på oss. Jag kan verkligen inte bestämma mig, precis som vanligt. Jag vill ha något somrigt, men jag har inte några sommarfärger direkt.
Det jag väljer emellan är mitt JW union jack schabrak i någon form av matchning eller mitt vita Mias schabrak med vita lindor. Vad tycker ni skulle bli bäst?
 
 
 
 

Birthdays

Den 18 juni så fyllde Jasmine 14 år och den 20 juni så fyllde jag 16. Till Jasmine så gjorde jag en fin tårta gjord av knäckebröd, betfor och riven morot, haha. Dock gillar hon ju inte knäckebröd så det lämnade hon till sin hagkompis att äta upp. Hon börjar bli gammal nu, min lilla tjej ♥


Hejsan..

Hej på er allihopa! Göttar ni er i att det är sommarlov eller har ni något sommarjobb? Själv så har jag inget jobb förrän de tre sista veckorna av sommarlovet, ett kommunjobb då.

Imorgon så har det gått en månad sedan jag var inne på bloggen och gjorde ett inlägg senast. Jag vet inte varför, men jag skäms över att jag inte har bloggat. Men jag menar, jag ska ju tycka att det är roligt, eller hur? Det tyckte jag inte, jag hade varken tid, ork eller något roligt att blogga om. Sedan så blev det bara inte av, utan jag var ute och umgicks med kompisar, hade bakisdagar, spenderade supermycket tid med min häst, red i regnet och framför allt solat när väl solen vart framme så har jag vart ute och fått lite färg. Jag lever nu som aldrig någonsin förr kan man väl säga. ;)
 
I vilket fall så ska jag säja min D90 som jag har nu och köpa en D60 igen, den kameran jag trivs allra bäst med. Man kan väl inte säga att jag och D90:n kommer särskilt bra överrens. Det är nog delvis därför jag tappat blogglusten. Hade jag inte haft min D60 innan hade det nog fungerat bättre, för lär man sig en kamera så bra som jag lärde mig min D60 så är det ganska svårt att bryta sitt mönster igen.
 
Jag hade tänkt att jag skulle börja blogga lite smått igen, skriva om vad jag gör under ridpassen varje dag, bara. Jag hade inte tänkt mig att skriva massa åsiktsinlägg och deep inlägg, utan bara ta det enklaste liksom, så får vi seom jag tycker att deblir roligt igen.
 


UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0