Otur..

När jag var på Hööks förut och köpte grimmorna, så fanns de bara kvar i ponny och full så jag chansade på ponny eftersom jag har ponny på en annan grimma från Hööks. Men när jag provade dem på henne i stallet sedan så gick det inte ens att knäppa "käkremmen". Tusan också.
Jag tror att jag ska åka tillbaka till Hööks och kolla om det går att byta till storlekfull.. Haha, Jasmine i storlek full.

De är ju så galet snygga


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjenare!

Läget (: ?

2011-12-29 @ 20:27:45
URL: http://jalinn.blogg.se/
Postat av: josefine

Vafan hur stor käke har hon? :O Fantasia kan ha ponny ju! XD

2011-12-29 @ 20:55:09
URL: http://fantasias.blogg.se/
Postat av: alva

Eller hur! De är hur små som helst i storlekarna de där discogrimmorna. Jag fick lämna tillbaka min för de fanns inte större än shetland när jag var tillbaks.. :(

2011-12-30 @ 13:19:07
URL: http://alvadrommar.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0