Presentation - Jessica

Hejsan, jag hade tänkt inleda bloggen genom att skriva ett presentations inlägg om mig själv och sedan ett annat inlägg där jag presenterar min ponny, så att inläggen kan komma i varsinn kategori som ni sedan kan gå tillbaka och titta i om det är något om mig eller Jasmine som ni glömt bort.Jag heter i all fall Jessica Christoffersson och är en pigg och energifull tjej som vad som än händer aldrig skulle ge upp. Envis som en åsna och en hel del humör och åsikter när jag vänder den sidan till. Jag föddes år 1996 i Göteborg men är i dagsläget bosatt i en liten stad som heter Ljungskile. Jag är även väldigt kort, haha, lite smårolig fakta sådär.
Precis som andra människor så har jag intressen, mina två absolut största intressen är hästar och att fotografera. Mode och webbdesign är ytterligare två intressen, dessa är dock inte alls lika stora som de förstnämnda.

Sedan jag var riktigt liten så har jag alltid varit ganska intresserad av hästar, precis som de flesta små barn är. Men när jag var 5 år ungefär så började jag på något som hette ridlekis på en liten Shettis ridskola där man fick lära sig grunderna och det hela var väldigt mycket på lek och inte alls seriöst. När jag ridit där i ett år ungefär så började jag på ridskola på klubben Ljungskile ridklubb och började så småningom tävla lite klubbtävlingar i hoppning på ridskolehästarna.

Det året jag börjde tävla lokalt - på en shettis - så fick jag även min första ponny. Detta var år 2009, den 18 april för att vara exakt. Då fick jag en D-pony som egentligen var på tok för stor för mig.
Sedan så i våras så blev min D-ponny halt som jag skulle tävlat lagtävling med, så då fick jag låna Jasmine av en kompis, men vad som hände sen får ni veta i inlägget om Jasmine..

Sedas får jag inte glömma att berätta för er att jag är en märkes och matchnings nörd. Jag är även ett "lind- och skyddfreak", haha. Rider, skrittar, prommenerar inte utan att hon har något på benen. Dock görs det undantag om hon är extremt lerig om benen, då skulle skydd/lindor göra mer skada än nytta.

Tror inte det är så mycket mer ni behöver veta om mig... men om det är något specifikt så kan ni ju alltid skicka iväg en söt liten kommentar med din fråga så ska jag svara på den bäst jag kan.


Kommentarer
Postat av: hanna

kan du snälla ta bort "test inläggen?" :)

2011-12-28 @ 13:26:09
URL: http://hhannakjellbergs.blogg.se/
Postat av: Theresé - Dressageroyals

Jättefin design <3Jessica, jag saknar dig min MAOW <3

Kom till Bovall igen å hälsa på oss, då får du se min lilla bebis och Bengtsson och de andra såklart :) <3

2011-12-28 @ 19:16:42
URL: http://dressageroyals.blogg.se/
Postat av: Elise

Vart har du köpt den vita KL-tjocktröjan? :D

2012-01-04 @ 18:05:02
Postat av: Rebecka Guttman

Har du några bilder på din förra D-ponny???

Skulle du kunna lägga upp några bilder på henne/honom på bloggen???

Älskar din blogg :)

2012-01-27 @ 17:11:45
URL: http://dressyrgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0