Åby travbana

Hejsan!

Igår var jag i Göteborg, på Åby och tittade på trav. Mamma hade fått en biljett genom jobbet och tänkte att vi kunde åka och titta i alla fall. Det första loppet var monté och därefter så var det travhästar och i det tredje loppet så var det ponnyer - eller ja.. kallblod var det nog - som travade på banan.
Vi såg det fjärde loppet sedan så åkte vi för att det var så tråkigt, haha. Vädret var inte så fint så det gick inte att fota så bra, hästarna gjorde inte direkt några jättefina poser på banan och det var tråkigt helt enkelt, haha. Jag vet vad jag inte ska göra i framtiden i alla fall. Det räcker med att se det på tv.


Kommentarer
Postat av: Emeli

Jisses vad mycket utrustning de har..

2012-04-25 @ 13:51:36
URL: http://tillhast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0