Bling

Rotade igenom en låda när jag kom hem från stallet förut och hittade ett halvtomt paket med strass stenar från Biltema. Eftersom jag ville dra ut på tiden lite för att slippa gå upp och plugga så tänkte jag att jag kunde liva upp någonting utav mina saker med lite extra glitter. Valet hamnade på mina boots, haha.

Visst blev det flaschigt men ändå lite diskret? Har inte bestämt mig för om jag ska ta bort det eller låta det sitta kvar. Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: fanny

coolt!

låt de sitta kvar om de inte lossnar?? :)

2012-04-25 @ 21:48:52
URL: http://ourweekday.blogg.se/
Postat av: Alice

Ha kvar dom.

2012-04-26 @ 06:47:53
URL: http://aliceponnytrav.blogg.se/
Postat av: Hanna

åh låt det vara kvar de var så himla snyggt!

2012-05-01 @ 21:22:25
URL: http://compes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0