Dagens fråga

Vad tycker ni om att man får använda spö på banan i hoppning men inte i dressyr?


Kommentarer
Postat av: fanny

jag tycker att de är bra. Visst jag har sett folk som bara piskar på och inte bryr sig om hästen inte vill hoppa över hindret. men det kan vara ett bra hjälpmedel i hoppningen men i dressyren tycker jag inte att man ska ha det om man kommit till tävlingsnivå.

2012-04-26 @ 10:01:05
URL: http://ourweekday.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det är jätte dåligt! Så länge man använder det rätt så tycker jag man borde ha det.

2012-04-26 @ 10:03:23
URL: http://fyrgangare.blogg.se/
Postat av: Evelina J'

Man bör inte använda spö på tävlingar över huvudtaget, varför ska man få ha på hoppning men inte dressyr? För att piska sin häst om den inte vill hoppa? Så FEL tycker jag.

2012-04-28 @ 09:06:22
URL: http://honevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0