Galen helg

Hejsan!

Försökte mig på att mobil blogga i lördags för att berätta vad jag höll på med, men för första gången så har blogg.se appen krånglat för mig. Det har faktiskt aldrig hänt förut. Och sedan efter det så har jag inte fått en chans att sitta vid en dator och blogga.

I vilket fall så sov jag över hos min kompis Sandra och följde med henne när hon tävlade. Vi har haft jätteroligt och det gick superbra för henne på tävlingen. Jag har dessutom lite annat att berätta. Lite secret stuff! ;)

Så fort jag har fixat alla bilder och laddat upp dom så ska jag göra lite inlägg åt er så att ni får veta vad som hänt! För det är faktiskt en hel del.


Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

NU vill vi höra;)

2012-04-30 @ 16:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0