Hello there

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag i alla fall. Dock var det inte lika bra igår eftersom jag fik reda på en del tråkiga nyheter. Angående Jasmine samt några andra saker. Jag bröt ihop lite igår kväll, vilket var lite mindre roligt. Jag ville i vilket fall säga att jag mår bra nu och tacka för allt stöd via sms, PM på faebook osv. Tusen tack. Nu vet ni också orsaken till att jag inte uppdaterat.

Pappa ska ringa till Husaby på måndag och be våran veterinär, Caroline att ringa tillbaka på fredag när hon jobbar så att vi får rådfråga henne. Vi vet inte riktigt vad det är men Jasmine känns inte helt okej.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag hoppas att det fixar sig :) håll ut bara!

2012-04-09 @ 09:18:31
Postat av: Theresé

Hoppas de bli bättre, finns för dig gumman ♥

2012-04-09 @ 09:23:45
URL: http://tessiss.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Tänker på dig <3 Vet hur det känns min 7-åriga sto funkar nästan aldrig och det är typ kämt krångel med henne.

Lycka till hoppas att ni hittar vad som är fel och att det inte är något stort <3

2012-04-09 @ 10:50:46
URL: http://dressyrgumman.blogg.se/
Postat av: Ellinor Essen

Jag hoppas verkligen att det inte är allt för farligt!

Förstår inte hur ALLT kan hända dig just nu :(

Men jag finns här om du vill snacka och har ju en liten blivande dressyr och hopphäst som du kan få rida ibland om du vill :)Försök iaf att tänka framåt! <3

2012-04-09 @ 15:12:39
URL: http://rwl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0