Mina fina, fina ponny

Mitt hjärta smälte lite när jag såg den här bilden. Hela hennes ansikte lyser av busighet och tankar om att hitta på små hyss.
Helt otroligt att just jag är så lyckligt lottad som få äga en sådan (för det mesta) underbar ponny ♥


Kommentarer
Postat av: Josefine

Kan tyvärr inte säga att jag ser samma sak som du x) Tycker nästan hon ser lite dyster ut ;D Men man ser ju olika saker i varje häst (Y)

Tänkte bara säga, om du inte redan vet det, att din blogg är skiiiiiiiiiit seg! Sen du bytte design och antagligen la in en massa komplicerade saker så blev den jätte seg :( Asså sidan laddar jätte fort men det är nästan omöjligt att skrolla ner eller upp, man kan bara scrolla ner lite i taget så börjar sidan röra sig typ 20 sekunder senare..

Men det kanske bara är så i google chrome?

2012-04-26 @ 15:41:38
URL: http://rwl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0