Påsklov!

Äntligen är det lov, ett efterlängtat sådan kan man ju säga. Jag har vart fökyld hela veckan, men trots det tvingat mig till skolan för att inte missa alla prov som lärarna packar sista veckan innan lovet full med. Däremot så kände jag mig inte så bra imorse så jag stannade hemma. Nu har jag väldigt ont i halsen och lindrar smärtan med glass (i stora lass).

I vilket fall så ska jag använda det här lovet för att sova ut ordentlig, göra klart alla inlämningsuppgifter, umgås med min häst och självklart lägga mer tid på bloggen.

Hoppas ni får en bra påsk önskar mig och Jasmine!


Kommentarer
Postat av: Josefine

önskar mig och jasmine.. du menar mäjligtsvis inte JAG och jasmine, HAHA? XD

2012-04-05 @ 23:04:41
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0