Sjuk

Idag hade jag faktiskt tänkt att sätta lite fart på bloggen igen och kanske vinna tillbaka lite förlorade läsare och kanske uppdatera er om vad som har hänt under tiden som jag inte har bloggat, för det är faktiskt en hel del. Men tyvärr har jag inte mått så bra utan har tillbringat halva dagen framför TV med lite feber och tonvis med glass för att försöka stilla mitt halsont.Jag ska ändå se om jag kan lyckas att ta mig till skolan imorgon eftersom jag ska fortsätta med den prakiska delen av det nationella provet i fysik, laborations delen. Mår jag alldeles för dåligt så stannar jag nog hemma, men åker dit på eftermiddagen för att endast fixa fysiken.

Ska nog försöka ta och sova nu, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Theresé

Hejsan!

Har nu frågestund på bloggen!

Skulle varit jätteroligt om du ville ställa en fråga :)

Finns mer info på bloggen!

Det avslutas när jag tycker jag har väl mycket frågor!

Direktlänk http://tessiss.blogg.se/2012/april/fraga-vad-ni-vill.html#comment

2012-04-02 @ 08:26:35
URL: http://tessiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0