1 augusti - Penny

Tömkörde som sagt igår och lyckades ragga en fotograf, nämligen en av mina snälla medarbetare.
 
Som jag nämnt tidigare så går Penny på sidepull eftersom en vargtand har dragits ut och hon inte får ha bett på 4 veckor. Som tur är så är hon inne på fjärde veckan nu, så nästa vecka blir det nog vanligt bett. Trots sidepullet så sökte hon sig nedåt när hon vågade slappna av. Hon har dessutom svårt för att ta stöd på det. Hon är väldigt känslig, vill gärna springa fort och stressar lätt upp sig. Det räcker att ha blicken lite fel när man tömkör och hon tvärnitar och vänder sig med mulen in mot mitten, haha.
 
I början så var hon väldigt stissig och osammarbetsvillig.. men strax därpå så slappnade hon av

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0