DM kollektion

Använde min nya outfit från Dressyrmupparna limited edition här om dagen. Jag måste säga att Jasmine var skitsnygg i den utrustningen. Hon passar bra i de flesta färger förutom riktigt skrikiga färger som röd, orange, cerise, mm. Jag tycker inte att någon fux passar i det. Jasmine passar mer i lite lugna färger som blå och brunt, eller hur?
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag funderar på att beställa hem det sättet,fast i blå. Men den har väl bara full på schabraken? Hur hög är J? För jag har också ett c ponny sto och vill inte att schabraket ska vara fööör stort :)

Svar: Jasmine är en maxad C-ponny, 139.5 cm :) Rekommenderar dig verkligen att köpa det, älskar mitt!
Jessica Christoffersson

2012-08-06 @ 12:13:20
URL: http://nattstad.se/lisasundgren
Postat av: Ellinor Essen

Gick inte mina bilder att använda? ^^

2012-08-06 @ 20:12:17
URL: http://rwl.blogg.se
Postat av: Elsa

Riktigt snyggt ju!:)

2012-08-06 @ 20:26:23
URL: http://ezzaaass.blogg.se
Postat av: ▲ AMARANTAS | sofie & amaranta.

Ruskigt snyggt! :)

2012-08-07 @ 18:20:54
URL: http://amarantas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0