Klipp klipp

Har tänkt varje dag de senaste veckorna att jag ska klippa Jasmines man, men så har det alltid vart något ivägen. Antingen för lite tid, att jag inte haft med kameran, att det regnat eller att det blivit för mörkt ute så att jag inte kan ta en före och efter bild. Men så idag hade jag en massa tid innan jag skulle rida, så då passade jag på. Saxen i högsta hugg, men syggt blev det!
 
Före:
 
Efter:
Men som ni ser så hann jag inte borsta igenom manen igen efter att jag ridit och svabbat av henne, därav att den ser så hackig och ful ut, haha. Ser inte riktigt ut så i verkligeheten. Något ojämn är den ju såklart, men det rättar till sig om några dagar.

Kommentarer
Postat av: Mercedes

Vad snygg manen blev :)

2012-08-22 @ 14:49:28
URL: http://photobelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0