One year ago

Detta var det första ridpasset jag red på Jasmine när hon var min egen. Jag hade inte suttit på henne på två månader och hon hade inte heller blivit riktigt igenomriden sedan dess. Därav alla bogar som flyger lite kors och tvärs. Här så hade hon stått hos min tränare under ett dygn för att bli lasttränad, så när vi skulle komma och hämta henne passade jag på att rida ett pass för henne för att få en ordentlig början och få en fint igenomriden häst.
 
Detta var alltså för exakt ett år sedan, 18/8-2011
 

Kommentarer
Postat av: Sandra Strandin

Grattis!
Du har blivit Veckans Blogg på min hemsida!
Tack för en superfin blogg - var säker på att jag kommer hålla koll på den!
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0