Photoshop

Eftersom det inte gick att installera photoshop 4.0 på datan så håller jag på att ladda ner Adobe Photoshop extended 10. Har ju absolut ingenting att redigera mina bilder i, så tills jag får photoshop av skolan så tänkte jag använda mig av detta då. Endast prov versionen då eftersom jag inte känner för att köpa ett nytt photoshop för tillfället, haha.
 
Har hämtat kameran nu i alla fall. Så att så fort nedladdningen av photoshop är klart och det finns lite redigerade bilder så kommer nu att få lite fina bilder här på bloggen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0