Pioneer stövlar

Har lovat mig själv att inte lägga ut fula bilder här på bloggen eftersom de är så tråkiga att titta på. Men eftersom jag provade att rida med mina nya Pioneer stövlar här om dagen så måste jag ju lägga ut en bild från ridpasset också.
 
 
Tyvärr är ju stövlarna 1-2 cm för korta, dock är de väldigt sköna. Möjligtvis något för mjuka för min smak. Men eftersom de bara ska vara vardags/slit och släng/matcha outfit stövlar så är jag inte så petig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0