Rubriker, svårt eller?

Rubriker, rubriker, rubriker.. Har ni tänkt på att man över hela bloggvärlden ser den här rubriken - "Jag hatar rubriker", eller "jag kommer inte på en rubrik" - minst en gång på varenda blogg?
 
Jag tycker att det är så sjukt tråkigt att se när folk skriver så eftersom, i alla fall jag, inte gärna sätter mig och läser ett sådant inlägg. När det är en sådan rubrik så brukar oftast innehållet inte vara särskilt intressant, för eftersom man inte kom på en rubrik så borde ju inte innehållet heller vara särskilt viktigt. Har jag fel? När man verkligen har något viktigt eller roligt att berätta så är det inte svårt att komma på en bra rubrik. Det är ju med rubriken som man ska locka läsarna till att läsa, inte skrämma iväg dem!
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha, så sant! ;)

2012-08-05 @ 20:59:48
URL: http://dailyhorses.blogg.se
Postat av: Matilda

Word! Så sant :)

2012-08-07 @ 20:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0