Svensk sommar

Precis hemma från stallet och jobbet. Jag änna slocknade här i sängen med datan, haha.
 
Jag skrittade Jasmine tillsammans med en kompis idag, vi lyckades precis pricka in att rida när himlen öppnades sig. Det fullkomligt vräkte ner. Pissblöta var vi i alla fall när vi kom i, haha. Och precis när vi kommit in så slutade det regna helt, hur sjukt är inte det?
 
Det var precis samma sak när jag tävlade på Kongahälla förra året. Varje gång jag skulle rida fram i paddocken eller var ute så öste regnet ner. När jag skulle rida inne på banan så var det uppehåll. Samma sak om Jasmine stod i transporten. Då var det också uppehåll.
 
Bilder från lokala dressyren på Ljrk förra sommaren

Kommentarer
Postat av: DRESSAGEBYHC

vilken fin ponny du har :D
kolla gärna in vår nystartade dressyrblogg!! http://nattstad.se/dressagebyhc

2012-08-13 @ 19:42:30
URL: http://nattstad.se/dressagebyhc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0