Äntligen är jag påväg till Husaby! Jag vet...

2012-02-03_07_47 (MMS)

Äntligen är jag påväg till Husaby! Jag vet inte vad som hände med ponnyskrutten idag, men hon vägrade att gå på transporten. Efter att jag körde henne till min tränare i somras för att hon skulle lastträna henne har det aldrig varit något problem, förrän idag då. Vi fick stå och lasta i 1.5 timmar. Blä, jag kände varken mina tår eller fingrar och jag bara stod och skakade av köld när hon väl gått på. Det var en snäll tjej i stallet som fick hjälpa oss. Lite sena och så men nu är vi påväg i alla fall och det är huvudsaken!


Kommentarer
Postat av: malin

min förra häst tog de tre timmar innan vi fick in. Veterinären kom och drogade honom...

2012-02-03 @ 21:08:03
URL: http://malinsjolander.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0