Bild tävling - Årets häst

Jag antar att ni inte har missat Libresses årliga bild tävling, Årets häst? De hade den ju även i år, men de hade ändrat den lite till Årets twistade häst. De hade alltså satt ett tema på bilderna som skulle vara med iår, riktigt roligt, säger jag. Dock var det några efterblivna som, trots många texter, lagt ut helt vanliga blder på sig själv och ens häst eller bara på sin häst. Så himla iriterande när det ligger helt vanliga bilder i toppen, varför ens försöka komma så högt upp på topplistan med en vanlig bild när man vet att man inte har en chans att vinna när det inte är en fail bild?

I vilket fall så avsultades tävlingen i natt, och för mig är det lite extra spnnande eftersom att jag faktiskt var med i toppen. Hål tummarna nu på att jag vinner 1:a pris! (Höhö)


Kommentarer
Postat av: Ebba <3

Jag röstade på dig typ 100000000 gånger ! <3

2012-02-06 @ 16:56:41
URL: http://ponimupparna.blogg.se/
Postat av: My Åkesson

ohhhh, du röstade ju på dig själv :pPPPPPPppppPpppPp

2012-02-07 @ 15:51:53
URL: http://myakesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0