Det stavas ÄNTLIGEN

När ni ser dessa bilder, vad är det första ni tänker på om jag säger att de är tagna idag?Jajamensan, jag har höpt en ny kamera, äntligen! Jag har känt mig så otroligt handikappad och rastlös utan min kamera efter att den gick sönder. Ni som klarar av att driva en blogg utan sytemkamera, grattis, det lyckas inte jag med.

Denna gången blev det i alla fall en Nikon D90. Man kan ju säga att det är en otrolig skillnad mellan denna och min f.d. D60. När jag slog på den först så förstod jag verkligen ingenting när skärmen var helt svart, haha, men för att få fram inställningarna till det manuella läget så måste man trycka på knappen 'Info', vilket jag kom fram till alldeles på egen hand.

Som jag sa så är inte denna kameran alls lik min gamla och inte ens instälnningarana ser ett endaste dugg likadana ut. Jag vill ju inte påstå att jag var så himla duktig på att ställa in inställningar på min gamla heller, men då förstod jag i alla fall litegrann, till skillnad från nu. Men efter att ha experimenterat lite så lyckades jag ta några bilder där man faktiskt såg motivet, resultatet ser ni ju ovan.

Förutom kameran så fick jag med ett teleobjetiv från Tokina på 80-400 mm samt ett motljus skydd.


Kommentarer
Postat av: josefine

Du skojar, du valde D90 framför D200? Ohmaaaaan.......

2012-02-09 @ 08:44:08
URL: http://fantasias.blogg.se/
Postat av: Martina & Flip Flop

Du kommer nog lära dig rätt så snabbt ändå! Den är grymt bra kan jag säga, grattis till köpet :D

2012-02-09 @ 11:25:03
URL: http://maartina.blogg.se/
Postat av: Klara

Jag har också den, den är grym. Inställningarna lär man sig ganske snabbt ;)Kram, din blogg är jättebra <3

2012-02-09 @ 15:02:09
URL: http://minponnytid.blogg.se/
Postat av: rebecca

jag ska lära dig allt jag kan, du kommer bli proffs när jag e färdig med dig :c

2012-02-09 @ 16:30:34
URL: http://www.nattstad.se/becciilito
Postat av: johanna :)

Var köpte du din Nikon D90 och hur mycket kostade den? :D Fungerar den bra? Funderar på att köpa en sån nämnligen och vill veta om den är värd pengarna!

2012-02-09 @ 16:39:37
URL: http://johannaewards.blogg.se/
Postat av: Ebba♥

Fin header & blogg :)kolla gärna : http://ponnyers.blogg.se/ :)

2012-02-09 @ 19:52:45
URL: http://ponnyers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0