Food cubeVar inne på DjurMagazinet idag och köpte en liten kub leksak till Jasmine som hon kan ha i boxen och leka med när hon får tråkigt. Det är samma konstruktion som när man gör ett hål i en petflaska och häller i pellets så att hästen kan putta på den så att det trillar ut en åt gången. Bara det att denna är lite tåligare och går inte sönder om hästen blir för våldsam, haha.

Fick ett tips av en tjej i stallet som köpte denna till sin polle eftersom dn är sjuk och måste stå inne. Kostar bara 109:- på DjurMagazinet, som hittat! Och självklart köpte jag en rosa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0