Live frågestund med Patrik Kittel

Under lördagen på Göteborg horse show så var Patrik Kittel i bloggmontern och skrev autografer samt tog bilder. Men det var även en frågestund där man hade fått skriva en fråga på ett papper och sedan lämnat in. Självklart skrev ju jag lite frågor, men sedan så var jag så klantig att jag missade tiden han satt i montern. Men Elfstrands spelade in när man ställde frågor till honom, och gissa vems fråga som koma med?! Kolla in 3:10!

Haha, typiskt "mig" fråga?


Kommentarer
Postat av: ina -satsande hoppryttare

länkbyte i menyn? :)

2012-02-28 @ 15:10:34
URL: http://ponyryttarn.blogg.se/
Postat av: Erika

Hej!

Hur får du en häst i form?

2012-02-28 @ 18:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0