Min utrustning - Vardags tränsTränset på bilden använder jag som vardags träns till Jasmine, vid ridning och tömkörning. Jag har tidigare använt ett annat träns med ett äppel bett på, men eftersom hon inte trivdes med det bettet så började jag använda detta som egentligen är min systers. Jag har alltså "inte fått röra" tränset och därmed inte kunnat byta pannband till ett svängt.

Men och andra sidan så syns det ju inte att pannbandet är rakt under den fluffiga pannluggen, haha.Jag är för övrigt väldigt nöjd med tränset och det fungerar utmärkt som ett vanligt hemma träns. Jag har förresten inte smörjt det en enda gång, men ändå har lädret hållt sig hyffsat mjukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0