Sjuk..

I morse när jag vaknade så kände jag mig inte så bra, jag kollade om jag hade feber men jag hade ingen. Men jag stannade hemma eftersom hela min familj vart sjuk det senaste förutom jag. Feber, huvudverk så att huvudet känns som om det ska sprängas osv.

Det jag har gjort idag är väl att ha sovit, tittat på film och vart i stallet, inget kan hindra mig från att åka dit, inte ens att jag är sjuk. Jag får alltid en liten kick när jag är i stallet, känner mig friskare för att jag får så mycket frisk luft. 

Under dagen så har ja kollat på filmen Warhorse. Den var riktigt bra men även riktigt hemsk och riktigt underbar i vissa scener. En film som är värd att se!Jag har förresten en rolig film från när jag red idag. Jamine var lite pigg och bockde en del, haha. Kommer nog upp imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0