Till ett sto skickar man in en skriftlig ansökan i tre exemplar

HÄR så frågade jag er, läsare, om ni helst föredrog sto, valack, eller hingst. Det var valack somvann med stor marginal. De flesta anledningarna var att valacker är lugnast att ha och göra med och man slipper ett stos humörsvängningar man kan ha med dem överallt uan att de blir tokiga.

Såhär blev resultatet:

Valack - 16
Sto - 10
Hingst - 4

Sedan så var det ju då några som undrade vad jag helst skulle ta. Och jag kan säga att det vart lite olika genom åren eftersom jag skött om både ston, hingstar och valacker.
Mina två favoriter är helt klart hingstar och ston.

Hingstar just för att de är så personliga och oftast är lite som ston, humörsvängningar och olika från dag till dag, vilket gör alla dagar till en utmaning för sig.

Ston för att de har så mycket humörsvängningar och envishet. Samma här som hos hingstarna, varje dag är en ny utmaning. Och vad jag tycker är speciellt hos stona, är att antingen har man dem med sig och då ger de 120%, elller så har man de sig inte med sig och då skiter sig allt."En valack säger man till vad den ska göra, en hingst ber man och till ett sto skickar man in en skriftlig ansökan i tre exemplar"

Kommentarer
Postat av: jessica

Hej!Gör du designers? :) Eller headers? :)Tacksam för svar!

2012-02-05 @ 12:25:30
URL: http://favoritehorse.blogg.se/
Postat av: Sara

Håller med! Även om man gärna hade slängt sitt sto i papperskorgen vissa dagar så får man alltid igen det x10 senare!

2012-02-05 @ 14:59:53
URL: http://ungaryttarens.blogg.se/
Postat av: Moa och Josefin

Hej! Fin blogg!

2012-02-05 @ 15:59:20
URL: http://ponnymoln.blogg.se/
Postat av: Agnes Åberg

Ja så brukar valackar vara, dock inte min lilla skit. Han är en blandning av åsna, sto, hingst alltså rätt galen, envis som sjutton -ibland undrar jag inte om han är en unghingst eller värsta märren! Hahha alla är olika - tur det ;)

2012-02-05 @ 22:41:57
URL: http://agnesochfrankie.blogg.se/
Postat av: Fanny

Vart har du köpt schabraket?

2012-02-06 @ 18:54:25
URL: http://teampegasus.blogg.se/
Postat av: Vilma

Haha, sant :P

2012-02-10 @ 21:37:52
URL: http://treridskoleryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0