Ändrade planer

Jag snackade med mamsen förut angående att börja rida Jasmine på torsdag och och tittade först lite förvånat på mig och sa att jag skulle sitta upp på henne redan nu på söndag. Jag trodde att det skulle vara så att jag red en dag, tömkörde nästa och red näst dag igen, att jag red varannan dag alltså. Men så var det inte, utan jag ska tömköra två dagar mellan varje ridpass.

Dessutom tror jag att jag ska snacka med några kompisar och kolla om den eller de kan fota mig eftersom min kamera - som ni vet - är kaputt. (Ni anar inte hur handikappad man känner sig)

Gosh, jag dör av förväntan!Två random bilder från vårat andra ridpass

Kommentarer
Postat av: Martina & Lady Chanfonett

Gud vad roligt för dig :D Skulle vara roligt att få se lite bilder :)

2012-01-20 @ 21:24:55
URL: http://maartina.blogg.se/
Postat av: Julia

ser riktigt fint ut :) Hoppas det går fort med kameran :)

Kram

2012-01-21 @ 11:05:54
URL: http://juliiabby.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Haha visst känner man sig helt handlingsförlamad utan kamera..

2012-01-21 @ 16:02:30
URL: http://reccana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0