Dagen

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, jag hade absolut ingen tid, först snabbt ut tillhästen på morgonen, sedan bort med familjen och sedan hem till en kompis. Nu är jag uppe med tuppen och ska iväg och se Snögubbecupen med en kompis. Så här tidigt har jag nog inte vart uppe sen skolan slutade.

Nu vet ni varför det var 0 update igår, haha. Det kanske kommer något tidsinställt under dagen. Ha deeet!


Kommentarer
Postat av: Lisa Fager

GUD vilken fin blogg du har och jätte bra inlägg! Kommer definitivt att börja följa den här bloggen! :)

2012-01-06 @ 20:12:46
URL: http://tavlingsponni.blogg.se/
Postat av: Josefine

Detta är en utav det bättre hästbloggarna enligt mig. Tycker du har lyckats starta bloggen med flaggan i topp redan från början. Jag gillar hela din stil ,bra jobbat tjejen! :)

2012-01-06 @ 20:41:39
Postat av: anonym

vart har du köpt jackan?! :D

2012-01-08 @ 12:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0