Love life

Jag har haft en underbar dag idag utan olyckor, utan massa missöden, samt vart ledig från skolan och jag har kunnat rida ett perfekt ridpass på på min totalt normala och väldigt friska ponny som kan gå i en stor hage tillsammans med de snälla hästarna som är hennes hagkompisar. Eller?

The real story:

Imorse fick jag gå upp kl 07.00 för att gå upp till skolan som var ett helvete. När dagen äntligen var slut så halkade jag hela vägen ner till bussen, jag ramlade aldrig, men halkade gjorde jag.

I stallet idag när jag tömkörde så gick hästen som var i paddocken - samtidigt som mig - ut och börjar helt plötsligt bocka på utsidan. Detta sätter fart i huvudet på min häst som också börjar bocka och får tömhelvetet mellan benen och börjar skena med mig bakom tills jag halkar till och jag ramlar samtidigt som jag ser min ponny rusa runt.
Och alldeles nyss skar jag mig, aj!

Imorgon ska jag även åka skidor med klassen och jag ska gå upp kl 05.00, Godnatt och hoppas eran dag vart mer lyckad än min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0