Myskväll

Har suttit och umgåtts med min familj hela kvällen, spelat kort, ätit godis och haft det allmänt mysigt, därav uppdateringen.

Jag var uppe hos Jasmine förut, fick snabba mig en del om jag inte ville vart kvar i 5 timmar, haha. Jag fick ihop det på 1.5 timme, effetivt! Tömkörde lite och travade henne på rakt spår och provade även att gå in på volten och trava henne ett varv där, gick finfint!
För övrigt har jag ju studiedag imorgon, ska ev. kolla på en kamera om det bli av, ut till Torp, tömköra Jasmine och självklart PLUGGA!! Suck, det är verkligen packat den här veckan. Lärarna inser ju inte att vi vill ha fritid och att vi faktiskt har ett liv?!

Har du mycket i skolan nu?


Källa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0