Outfit - Blå och vitSchabrak - Eskdron
Piké - CRW
Ridbyxor - John Whitaker
Handskar - Roeckl
Lindor - Eskadron

Jag har ju allt förutom schabraket (som ska vara i dressyr såklart) och handskarna, så om jag hittar det på Göteborg horse show så ska jag defenitivt köpa det! Vad tycker ni?

~Bilden är från min gamla blogg~

Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

Måste säga att du tar sjukt fina bilder!! Och din header är jätte snygg! :DVad har du för kamera? Tycker du är en jätte duktig fotograf iaf!Jättefin häst också :)

2012-01-08 @ 16:47:16
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Ellen

Snyggt! Jag har en sådan pike´ fast i rött. Jag älskar värkligen din blogg! Den bästa bloggen i världen och du och Jasmine är så himla fina och duktiga! Du tar jätte fina bilder också! Önskar att min blogg var lika bra som din!

2012-01-08 @ 17:52:17
URL: http://hast-liv.bloggplatsen.se
Postat av: therese :)

Jag har det schabraket fast i mörkblått och i allround, det är verkligen superbra så tycker du ska köpa det! haha ;)

2012-01-08 @ 19:20:58
URL: http://wwhispering.blogg.se/
Postat av: Ellen

Hej!

Super snygg outfit tycker jag! Jag har en sådan piké fast i rött. Jag måste bara säga att den här bloggen är bäst i hela världen! Och du och Jasmine är jätte duktiga och fina! Jag önskar värkligen att jag hade en lika bra blogg som dig!

2012-01-08 @ 20:13:19
URL: http://hast-liv.bloggplatsen.se
Postat av: Ellen

Oj då jag trodde inte att min första kommentar kom fram så jag skrev en ny men det verkar som den första kom fram ändå :)

2012-01-08 @ 20:15:56
URL: http://hast-liv.bloggplatsen.se
Postat av: ~ nora ~

Snygg outfit! :)

2012-01-08 @ 20:40:17
URL: http://norarolandsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0