Svårt att få inspiration

Det svåraste men att driva en blogg samt ha en skadad hästär nog själva bloggandet, haha. Att hitta inspiration till alla olika inlägg. När jag tittar runt på mina vänners bloggar så ser jag för det mesta bilder från "Dagens ridpass", "Utvärdering från dagens ridpass", mm och jag blir lika avundsjuk varje gång. Jag menar, jag vill också kunna lägga upp lite lätta inlägg där man bara kan slänga in lite bilder och utvärdera dagens ridpass, det är sånt jag vet att ni gillar att läsa.Samtidigt så är jag helt fast med tömkörningen, det finns liksom inte så mycket att utvärdera eftersom jag gör exakt samma sak varje dag, och inte är det ett dugg kul att se bilder från "passen" heller. Men jag försöker att blogga om andra saker istället. Jag tycker faktiskt att jag lyckas hålla uppdateringen ganska hög ändå, eller vad säger ni?

Längtar som tusan till vecka 3 då jag får sitta på min älskling igen ♥


Kommentarer
Postat av: dominika & sanna

Jag tycker att det flesta av dina inlägg är roliga, sen så är det ju olika från person till person vad man gillar att läsa om. Men kommer säkert bli bra mycket roligare när du börjar rida, med filmer och bilder osv. :)

2012-01-05 @ 10:20:01
URL: http://domsan.blogg.se/
Postat av: Hanna Magnström

Jag tycker det skulle vara kul om du hade blogg tävlingar!:)

2012-01-05 @ 10:35:19
URL: http://Hmagn.devote.se
Postat av: Matilda

Förstår vad du menar, försöker driva en hästblogg som ridskoleryttare ;)

2012-01-05 @ 10:39:24
URL: http://ponnytavling.blogg.se/
Postat av: Martina och Lady Chanfonett

Tycker att det är kul med inlägg och bilder från tömkörningen också :)

Jag vet inte om du har en plan du måste gå efter men nog kan du variera där också även om jag förstår att det blir långtråkigt i längden.

Gå över bommar, serpentiner, öva små/stora volter, Skänkelvikningar, länga/korta steget m.m. Allt som man gör när man rider i princip :) Du kanske kan tömköra henne "utomhus" alltså inte i ridhus eller paddock, ta henne ut och tömkör i varierande terräng. Om hon är så pass lugn då ;)

Självklart får du inte glömma visa bilder på allt detta :D

2012-01-05 @ 11:15:53
URL: http://maartina.blogg.se/
Postat av: Julia och Emma

Du klarar bloggningen galant trots att du inte har en "ridbar" häst just nu :) keep the good work up och snart får du ju faktiskt sitta på henne igen :D skulle vilja höra mer om hur och varför hon är skadad. har inte sett någonstans man kan läsa det. Tack på förhand :)

2012-01-05 @ 12:15:09
URL: http://nohorsenolife.wordpress.com
Postat av: Hedda

Förstår dig. Halta hästar förstör bloggen rätt mycket faktiskt...

2012-01-05 @ 16:56:21
URL: http://tuckmill.blogg.se/
Postat av: Giovanna

gud vad älskar din blogg jessica :) ! Den är verkligen hemtrevlig haha! Tycker som ovanstående att det är kul att besöka din blogg även om din ponny inte är ridbar just nu :)

2012-01-05 @ 18:44:49
URL: http://giiovanna.blogg.se/
Postat av: Anna Wingårdh

Snart blir det nog fart på allt :DDDD

2012-01-05 @ 19:42:31
URL: http://awp.blogg.se/
Postat av: Elin

såå fin ponny har du jessica! :)

2012-01-05 @ 20:47:15
URL: http://meringuee.blogg.se/
Postat av: Jessica Eriksson-Stalltjej.se

Fast jag har inte ridit sen före lucia och jag kan blogga :) ett tips: Tänk på vad du skulle vilja läsa om och skriv om det. En sjukdom, en hästras, vad som helst. Googla, kolla med vänner osv. Det finns mycket att skriva om när det gäller hästar, och det jag får höra mest är nästan hur skönt det är att INTE vi skriver en massa om våra ridpass utan att vi skriver om ungefär allt annat runtomkring, och det är inte så lite det heller :)Eller rita en teckning, hitta ett roligt eller fint klipp på youtube, gör en lista på bästa hästböckerna du läst eller vad som helst! Tänk utanför lådan!!

2012-01-05 @ 23:00:23
URL: http://stalltjej.se
Postat av: Rebecka

Jag tycker du uppdaterar superbra!Vet själv hur svårt det är eftersom Mulle var skadad i ett halvår.Älskar din blogg!!

2012-01-06 @ 09:34:49
URL: http://jfkdressyrponnylaget.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ett tips till dig som fotograferar så himla bra är att väva in lite foton här när insperationen sjunker. Ingen dör av vackra fotografier om man säger så ;) Det är ju en del av ditt liv, inte sant? Kram!

2012-01-13 @ 15:18:32
URL: http://reccana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0