Tips

Har du problem med att få i broddarna för att det är fullt med sand, grus och skit i broddhålen när du ska brodda? Det har ja också haft problem med, men så var det en i stallet som tipsade om några gummiploppar som man kan ha i hålen så att det är mycket enklare att få i broddarna sedan.

Jätte billiga dessutom!


Broddhålsplugg - 10 pack, 9 kr på Hööks

Kommentarer
Postat av: Ebba

Hmm...på ridskolan har vi en grej. Kommer tyvärr inte ihåg vad det heter :(. Men vi har någon liten grej man sätter i broddhålen och så skruvar man där. Dock får inte hästen råka sätta ner hoven när den grejen sitter där. Kan försöka leta upp en bild eller något. :)

2012-01-23 @ 22:56:51
URL: http://northons.blogg.se/
Postat av: Elise

dem gummiplopparna är INTE bra!

Hade dem i förrgår till igår, fick knappt ut dem!

Fick bara ut 3 av 4st, usch, aldrig mer sådana..

2012-01-24 @ 07:48:18
Postat av: rebecca sörensen

man kan ha vanliga gula öronproppar också :)

2012-01-24 @ 11:40:27
URL: http://beccasorensen.blogg.se/
Postat av: Therese

Känner mig skeptiskt; sitter de verkligen? Sjukt bra uppfinning i så fall =)

2012-01-24 @ 13:54:47
URL: http://ishestur.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0