Danny

I söndags när jag var på Husebacken så fick jag prova att rida Mys sommarhäst Danny. Tyvärr blev jag utskrattad av mina så kallade vänner eftersom jag tydligen såg lite liten ut på honom.. Han är en maxad D-ponny, 148 cm.
Han trav var rikigt härlig och luftig, tyvärr hade han tendensen att krulla ihop sig och släppa tyglarna helt. En pigg herre. Dessutom var paddocken lite för liten för honom, haha. Snygg var han i alla fall!
 

Kommentarer
Postat av: Anna Elfstrand - hästblogg

Åh vilka fina bilder du har tagit! Är det okej om jag använder dom om jag länkar till din blogg? :)

2012-07-03 @ 16:55:33
URL: http://elfstrands.se
Postat av: josefine

^
|
|
Men daaaah, tror nöten du tagit bilder på DIG när du rider SJÄLV?! xD

Svar: Neeeeej, jag skickade bilder på henne och hennes häst ditt sär, HAHA !
Jessica Christoffersson

2012-07-03 @ 20:54:08
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0