Diss

Att rida dressyr i en hoppsadel, haha. Eller att göra något annat än att hoppa i en hoppsadel är fruktansvärt om man frågar mig. Jag hatar hoppsadlarna, den enda gång jag faktiskt tycker om dem är när jag hoppar, vilket tyvärr sker alltför sällan. Men jag kan inte rida ut i en och det absolut värsta är att ens försöka rida dressyr i en. Den enda hoppsadel som jag tyckte var helt ok att rida dressyr i var Jossans gamla bruna sadel.
 

Kommentarer
Postat av: josefine

Saknar den :(((( Synd att den inte passade längre, hade aldrig sålt den annars!! BÖG :(

2012-07-02 @ 12:50:05
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0