I've survived..

..let's see if I'm alive tomorrow. Första dagen på jobbet och jag överlevde, haha. Har ju en så kallad praktikplats uppe på ridklubben i tre veckor som jag fick genom kommunen, med 40kr/h. (eheh) Imorgon börjar det "på riktigt" eftersom ridlägrena börjar då. Jag kommer nog få hjälpa till med allt på en och samma gång.  
 
Dock så fick jag erbjudande att rida en ny ridskoleponny idag, under tiden jag jobbar. Hon har tydligen haft lite hyss för sig det senaste. Kan ju kolla om jag kan be någon fota när jag ska rida henne imorgon.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kan fota! Har ändå inget för mig! :D

Svar: gött, men då får du fota med min kamera! ;)
Jessica Christoffersson

2012-07-30 @ 19:01:13
URL: http://Www.beccasorensen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0