John Whitaker

Jag vet inte om det är så många av er som vet att jag är helt in love i alla John Whitaker saker? I vilket fall så är det alltid de sakerna jag tittar först på, på Göteborg horseshow, Falsterbo, mm. Så ni kanske förstoår att mitt hjärta tog ett dubbelhopp när jag såg den här pikén?
 
Den är helt otroligt snygg, jag skulle kunna döda för att ha en sådan i min ägo. Denna ska införskaffas under Falsterbo veckan! Något som ni skulle kunna tänka er att köpa?

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag köpte Den i helgen! Superskön, och SNYGG!! Kolla gärna min blogg och säg vad du tycker om den:)

2012-07-02 @ 01:48:18
URL: http://Zakariassons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0