Köp i Falsterbo

Varenda gång precis efter att jag laddat över bilderna till datan och börjat redigar så kommer jag på mig själv att jag kanske skulle fotat allting på en och samma bild och inte minst 1 bild på varje produkt, haha. Kan gissa att det blir lite tråkigt för er med så mycket bilder? Woups, får se till att komma ihåg till nästa gång.
 
Kan säga att JW pikén är det absolut bästa jag köpt på år och dagar! Den är både snygg och skön att ha på sig. Dock så är den inte av "andas mterial".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0