New design on way

Hejsan!
 
Idag skulle vart dagen då jag skulle börja blogga "på riktigt" med riktigt uppdatering och så. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med den saken, haha. Jag har däremot suttit och pillat med en design hela dagen. Jag började på den i förrgår men blev inte alls nöjd eftersom jag bara hade en massa gamla bilder. Så idag under min photoshoot med mamma så passade vi på att ta lite nya bilder som jag kanske kunde använda. Blev en massa fina, så ni kommer få inlägg med bildbomber i flera dagar, haha.
 
Här är en tjuvtitt på den. Den kommer att komma in senare i kväll/natt eller imorgon. Dock kommer jag nog fixa lite i den när jag satt in den också eftersom jag inte är 100% nöjd än (är 95% nöjd, haha). När jag skulle ta bort några koder i kodmallen så började det strula och kom tillbaka hela tiden. Suck, kan säga att jag är riktigt trött på blogg.se.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hur gör man så bilderna "glider" in i varandra??
Har alltid undrat över det...

2012-08-14 @ 11:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0