Paketerat och klart

Idag så packade jag ner kameran samt det långa Tokina objektivet i förpackningen som det ska skickas i. Sista gången jag ser min babykamera, på mådag eller tisdag så kommer den att skickas uppåt i landet. Kommer kännas skumt att inte äga någon "riktig" kamera på några timmar, det enda jag har nu är mammas superkassa kompaktkamera. Men jag hoppas på att hitta en D60 på vägen ner till Skåne för ett överkomligt pris.
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Kolla gärna in min lilla ”gissa hästen” -tävling som jag har på bloggen! Den som först gissar rätt vinner en länk och du borde nog ha en bra chans eftersom du rider dressyr! :D Kommer dessutom en del 2 på tisdag/onsdag så håll utkik! Blir görgla’ om du lämnar en kommentar också! ;) kram!<3

http://www.mellroths.devote.se/blogs/20706126/gissa-haesten-del-1.htm

2012-07-08 @ 14:49:30
URL: http://mellroths.devote.se
Postat av: ZMURFS

Reklam - Nu har vi ett projekt på gång och idag 18.00 så släpps det. Tänkte bara informera ifall ni vill kika in, det kan bli riktigt roligt :)

Kram ZMURFS
www.zmurfz.blogg.se

2012-07-10 @ 17:49:54
URL: http://zmurfs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0