Perfect match

Ni som har följt mig länge och håller koll, vet säkert hur länge jag har letat efter en piké som matchar min brun/creme outfit från BR. Det var ju faktiskt därför jag från början beställde Dressyrmupparnas piké, i förhoppning att det skulle vara i samma nyans. För en gångs skull så hade jag tur och det var exakt samma färg på pikén och schabraket. Weho, jag längtar tills jag får använda outfiten!
 
 

Kommentarer
Postat av: Klara

Åh, gud va snyggt! Har du full eller ponny på schabraket, antar att det är dressyrmodellen i alla fall? ;)

Svara gärna på min blogg om du hinner, din bligg äger btw :)

Svar: Det är dressyrmodellen och storlek full på schabraket, vad jag vet så finns det väl inte ponnystorlek? Tusen tack! :)
Jessica Christoffersson

2012-07-07 @ 18:22:59
URL: http://minponnytid.blogg.se
Postat av: Victoria

Åh va snyggt! Vet du va färgen heter? Tänkte be en webbutik beställa hem de. har kollat på brs hemsida, men vet inte va färgen heter, vet du? Eller vart har du köpt de? =)
http://br.nl/page/info.php?id=211454

2012-07-08 @ 18:54:56
Postat av: vendela asplund

snyggggttt!

2012-07-12 @ 12:26:07
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.



bloglovin
RSS 2.0