John Whitaker

Ville bara berätta att jag har sålt min kamera som är ivägskickad och allt. Har ingen kamera med mig hit förutom min kära mobilkamera, så jag kommer inte kunna ta riktiga bilder på mina saker förrän jag kommit hem och köpt en ny. Ni får väl leva med denna bilden så länge, det är bara en bråkdel av vad jag köpt! ;)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vart har du köpt ditt Turkosa (blåa?) HV Polo schabrak? Är sjukt avis! :D

Svar: Kommer faktiskt inte ihåg vad affären hette som jag köpte det i, tyvärr. Men det inns nog att hitta på Falsterbo eller Göteborg horse show, jag själv köpte det i Falsterbo. :)
Jessica Christoffersson

2012-07-13 @ 16:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0