Fail med stort F

Igår när jag red på ängen så när jag började trava bort från den andra hästen som var med och bort från stallet, det var tydligen inte damen till blåtenhet så hon bockade och sköt rygg. Jag var riktigt nära på att trilla av där och när jag såg efteråt att mamma hade fågat detta på bild så kunde jag ju inte sluta skratta, haha. Hoppas ni får er ett lika gott skratt som jag fick!


Kommentarer
Postat av: Savannah L

HAHAHHAHAAH SNYYYYGGT!

Men förresten, kan inte du skriva vart man kan köpa den där vändbara JW-tröjan som du lade upp bild på här för ett tag sedan, så himla snygg är den! :) Kram ♥

2012-03-04 @ 12:43:59
URL: http://equestriancrew.blogg.se/
Postat av: Ebba

HAHAHA woops .xD

2012-03-04 @ 13:34:04
URL: http://northons.blogg.se/
Postat av: Mysan Carlsson

AHAHAHAHAH xd

2012-03-04 @ 13:35:59
URL: http://mysancarlsson.blogg.se/
Postat av: PATRICIA

HAHAHAH :D skicka in till ponnysanning vettja!! ;)

2012-03-04 @ 21:13:02
URL: http://ponnynceline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.



bloglovin
RSS 2.0