Last month

Den senaste månaden så har min statistik varit väldigt upp och ner, påminner mig om en bergochdahlbana. Hmm... undrar hur detta kan komma sig... inte alls för att att jag inte bloggat och seddan fått ett lyft för att någon länkat mig, haha!

För att hålla den mer jämn kanske jag ska uppdatera lite mer jämt? Men då kanske den går käpprätt uppåt istället?!  Fast det står solklart att jag har världens bästa läsare!


Kommentarer
Postat av: jessikaa - FOTO

så ser min också ut typ.. .__.Anmäl dig gärna till Veckans blogg hos mig: http://pphotographer.blogg.se/2012/march/on-my-backside.html :D

2012-03-13 @ 20:33:20
URL: http://pphotographer.blogg.se/
Postat av: Hilda

Hej, vill börja med och säga att din blogg är jätte bra och super fin!Jag är verkligen ingen dryssyr tjej, jag kan rida dressyr på lektion och så men kan ingenting hur de är att tävla i dressyr för fattar inte hur man räknar poängen eller vad man säger, men när jag läste er blogg för första gången för några dagar sen så har jag inte fattat varför jag inte läst din blogg innan? fast jag föredrar hoppning är din blogg sjukt grym! Du får gärna klicka dig in hos mig och min kompis :)

2012-03-13 @ 22:02:02
URL: http://tavliingsungdomar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

UngDressyr är en hästblogg som även kommer att handla lite om min vardag. Jag som sitter bakom skärmen och driver bloggen heter Jessica och är 15 år gammal. Mina intressen består till mestadels av hästar, men att fototgrafera är även ett stort intresse.

Min ponny - Jasmine - som bloggen kommer kretsa mycket runt, är ett C-ponny sto, född 1998. Hon är utbildad upp till FEI och hon har varit i min ägo i ca 4 mån nu. Vi har startat upp till Lb med massor av vinster, vi skulle även ha debuterat La i höstas, men pga. att Jasmine blev skadad så hann vi aldrig så långt.bloglovin
RSS 2.0